Acties

GMW Advocaten zoekt advocaten
GMW Advocaten zoekt advocaten
GMW Advocaten
Actuele Vacatures: advocaat-medewerker familierecht gevorderde stagiair/medewerker insolventierecht advocaat-medewerker erfrecht advocaat-medewerker arbeidsrecht Vacature advocaat-medewerker familierecht De sectie familie- en erfrecht, met een nationale en internationale praktijk, bestaat thans uit zeven advocaten. Wij willen onze sectie uitbreiden met een goede familierechtadvocaat. Onze ideale kandidaat (m/v) heeft drie tot acht jaar ervaring op het gebied van familierecht, een afgeronde vFAS-opleiding (of de bereidheid tot het volgen van deze opleiding) en is communicatief. Goede beheersing van de Engelse taal is vereist.Hij/zij adviseert, bemiddelt en procedeert. Wij bieden je volop de ruimte om je te ontwikkelen. Lees verder... Vacature gevorderde stagiair/medewerker insolventierecht Voor onze groeiende insolventierechtpraktijk zijn wij op zoek naar een kundige, ambitieuze en enthousiaste jonge curator (gevorderde stagiair/beginnend medewerker). Hij/zij moet over de noodzakelijke parate juridische kennis beschikken, waaronder in elk geval de VSO-cursussen Insolventierecht I en II, en dient een pragmatische instelling te hebben. Lees verder... Vacature advocaat-medewerker erfrecht De sectie familie- en erfrecht van GMW Advocaten bestaat uit zeven advocaten. Zij behandelen doorgaans complexe dossiers, vaak met internationale aspecten. Door een toename van erfrechtzaken hebben wij op korte termijn behoefte aan uitbreiding van de sectie. Onze ideale kandidaat (m/v) heeft gedegen kennis en proceservaring op het gebied van erfrecht, affiniteit met de algemene familierechtpraktijk en een goede beheersing van de Engelse taal. Hij/zij procedeert en adviseert en weet wat onderhandelen is. De honorering, werksfeer en work-life balance zijn goed. Lees verder... Vacature advocaat-medewerker arbeidsrecht Wij werken in toenemende mate voor internationaal opererende ondernemingen en expats. Arbeidsrecht neemt daarbij een belangrijke plaats in. Onze ideale kandidaat (m/v) heeft vier tot vijf jaar ervaring in het arbeidsrecht in het algemeen en bij voorkeur ervaring met grensoverschrijdende arbeidszaken in het bijzonder. Daarnaast heeft onze kandidaat een specialisatie opleiding afgerond of is daar mee bezig. Hij/zij procedeert en adviseert graag en weet wat onderhandelen is. Wij stellen, gezien de specifieke praktijk, hoge eisen aan de beheersing van de Engelse taal. Lees verder...
Sponsor je club en jezelf!
Sponsor je club en jezelf!
OnzeClubwinkel
Winkelen zoals je gewend bent zonder extra kosten maar wel je club en jezelf sponsoren!   Maak snel een account aan op www.onzeclubwinkel.nl!   De leukste manier om jouw club te sponsoren en jezelf!   Aanmelden werkt als volgt:  - Direct via www.onzeclubwinkel.nl kun je je registreren met e-mailadres en een wachtwoord. - Je vinkt bij inschrijving jouw verenging aan bij "jouw vereniging". Daarna gaat met elke aankoop die je doet via Onzeclubwinkel een deel van de commissie die wij ontvangen van de webshop, naar je club en een deel naar jezelf.   Inschrijven als deelnemer Inschrijven als deelnemer kan op twee manieren: via de banner op de website van jouw vereniging of via de homepage van de site van Onzeclubwinkel. Op de homepage schrijf je je in via de knop INSCHRIJVEN met een e-mailadres en een wachtwoord. Vink bij je inschrijving jouw vereniging aan. Na je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina.  Koppeling vereniging Vanaf deze inschrijving ben jij voor je internetaankopen gekoppeld aan jouw vereniging en help je mee jouw club te sponsoren. Shoppen Via www.onzeclubwinkel.nl vind je via het zoekvenster of tussen de categorieën, het product, de winkel of de dienst die je zoekt. Op onze site klik je door naar de webwinkel waar je wil shoppen en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doet. De aankoop wordt niet gedaan bij Onzeclubwinkel maar rechtstreeks bij die winkel. GeldTerug Zodra er een aankoop is afgerond zorgt de webshop er voor dat de advertentiekosten oftewel commissie, naar Onzeclubwinkel gaat. Hiervan betalen we een deel terug aan de vereniging, en een deel aan jou. Dit noemen we ‘GeldTerug’. Overzicht GeldTerug Op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd. Extra GeldTerug Hoe meer deelnemers we hebben, hoe groter het bedrag is dat wij van de webshops terugkrijgen. En daarmee hoe hoger het bedrag dat we aan jou terug kunnen betalen. Help mee om Onzeclubwinkel groot te maken, want samen stukken sterker! Uitbetaling van je GeldTerug-tegoed aan clublid Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Je kunt het ook laten staan en doorsparen tot een voor jou geschikt moment. Misschien een extraatje voor de vakantie of feestdagen? Uitbetaling van GeldTerug aan club   Zodra het GeldTerug-tegoed hoger is dan € 25,- kan dit uitbetaald worden aan de club. 
Heemskerk & Feijen notarissen
Heemskerk & Feijen notarissen
Heemskerk & Feijen
Wij geven uitleg, maken een complex verhaal eenvoudig en brengen dit terug tot de kern. Wij signaleren en voorkomen potentiële problemen. Wij zijn persoonlijk, proactief en professioneel. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken!Heemskerk & Feijen notarissen, hét notariskantoor in het hart van Loosduinen, Den Haag   Voor iedereen …die meer wil weten over wat het leven juridisch betekent. …die op zoek is naar een persoonlijk advies. …die problemen in de toekomst wil voorkomen. Voor al die mensen neemt Heemskerk & Feijen notarissen de tijd.   Voor iedereen …met een onderneming die zowel zakelijk als privé geadviseerd wil worden. …die met een allrounder wil sparren. …die kiest voor een proactieve  aanpak. Voor al die mensen heeft Heemskerk & Feijen notarissen de juiste mensen klaar staan.   Heemskerk & Feijen notarissen geven uitleg, maken een complex verhaal eenvoudig en brengen dit terug tot de kern. Wij signaleren en voorkomen potentiële problemen. Wij zijn persoonlijk, proactief en professioneel.   Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken!   Wilt u liever in uw eigen omgeving met ons in gesprek? Laat het ons weten en wij komen bij u langs!   Wij hebben een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.   Tramlijn 2 stopt bij ons voor de deur.   Ons adres is: Loosduinse Hoofdstraat 62-64 2552 AJ ‘s-Gravenhage   Telefoon: 070 44 00 222   E-mail: info@heemskerkenfeijen.nl Fax: 070 39 78 779     Openingstijden: Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken op maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 17.15 uur.
Week 3: JO17-6
Week 3: JO17-6
Quick - Picnic Team van de Week
Drie teams kwamen deze week in aanmerking voor het team van de week. De meiden van MO9-1 die de kraaien met 10-0 naar huis hadden gestuurd! Goed gedaan meiden! JO8-1 van trainer Lars Verheij is het seizoen ijzersterk begonnen met een eerste plaats in de beker poule. Het is een bijzonder team dat samen op Quick gestart is toen zij allen zes jaar oud waren (JO8-7) en nu dus in de hoofdklasse hun mannetje (en 1 vrouwtje) staan. Echter het team van de week is een echt vriendenteam: J017-6 dat onder de bezielende leiding staat van trainers Vikash Banwari en Sandro Mehic. Afgelopen zaterdag keken de spelers tegen een 0-1 achterstand aan. Uiteindelijk wonnen zij 5-3. De opkomst op de training is altijd ontzettend hoog. Teamouder Alexa heeft na 10 jaar(!!!) het stokje aan Monique overgedragen en Alexa verdient ook een dikke pluim met deze nominatie. Tenslotte is Vikash donderdag 20 september jarig!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!    
Week 13: MO15-1
Week 13: MO15-1
Quick - Picnic Team van de Week
Na een korte competitie zijn de dames van MO15-01 afgelopen zaterdag op Quick kampioen geworden van de 2e klasse door HVC'10 met maar liefst 8-3 te verslaan.   Voor de vaste volgers van dit team was het geen echte verrassing meer dat deze meiden kampioen zouden worden: ze waren tot dan toe nog ongeslagen 10 gespeeld en 30 punten en hadden een doelsaldo van +49. Dat het toch nog spannend was, had met twee andere teams te maken: Naaldwijk en het zusterteam Quick MO15-02. De Wedstrijden tegen deze tegenstanders waren dan ook de meest spannende van de hele reeks. Uiteindelijk heeft in beide wedstrijden, naast goed voetbal, ook de mentaliteit van de meiden een doorslaggevende rol gespeeld. Als het lastig werd, dan gingen de koppies niet hangen, maar werd er juist een schep bovenop gedaan waardoor ze deze belangrijke wedstrijden in hun voordeel hebben weten te beslissen. Naast deze collectieve  kracht, heeft het team dertien meiden die allen hun spreekwoordelijke mannetje staan. Een voorhoede die altijd scoort, een middenveld die strooit met vlijmscherpe passes, een achterhoede die nooit verzaakt en de minst gepasseerde keeper van de hele competitie.    Toch komt het succes niet zo maar uit de lucht vallen. Vorig jaar is trainer Jurgen Spaan de uitdaging aangegaan. niet wetende waar hij aan begon maar tegen het einde van dat seizoen heeft een toernooi in Duitsland zowel de meiden als Jurgen duidelijk gemaakt dat ze op de goede weg zijn: met tegenstanders als Bayer Leverkussen, FC Köln, Borussia Mönchengladbach en Bochum maar ook tegen topamateurteams bleken ze goed overeind te blijven wat resulteerde in een eindklassering waarbij ons meidenteam de hoogst geklasseerde van alle amateurclubs werd. Dit was een reden om nog minimaal één seizoen door te gaan. Uiteraard was het nog maar de vraag of ze dit seizoen de stijgende lijn konden voortzetten, maar met alle inspanningen van de dames en de trainers (naast Jurgen heeft Emilio een grote rol in coaching op de training gehad) is het gelukt om de ingezette lijn door te trekken; op naar de 1e klasse!    Kortom: een team waar Quick trots op mag zijn!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 7: JO11-6
Week 7: JO11-6
Quick - Picnic Team van de Week
JO11-6 was het seizoen al erg goed begonnen; na vier wedstrijden een eerste plek door vier overwinningen! Afgelopen zaterdag kwam nummer twee op bezoek: HVC’10 JO11-2 had pas drie wedstrijden gespeeld en die alle drie met flinke cijfers gewonnen. Op voorhand dus een spannende pot - nummer 1 tegen nummer 2. Extra spannend vanwege het ontbreken aan onze kant van twee basisspelers … hoe vangen we dat op? Daarom tijdens de herfstvakantie doorgetraind en onder leiding van Emilio zeer serieus toegewerkt naar deze kraker! HVC’10 JO11-2 kwam het best uit de startblokken; na 5 minuten keken we tegen een 0-2 achterstand aan. Maar na een aantal weergaloze acties en wervelend samenspel stonden we bij rust met 4-2 voor. Direct na rust maakte een getergd en fanatiek HVC’10 de ‘anschlusstor’ … 4-3 … spanning alom. Maar ‘onze’ boys richtten zich weer op, scoorden er nog een paar en wonnen uiteindelijk zeer verdiend met 6-4! Na vijf wedstrijden dus vijf overwinningen, waaronder deze ‘kraker’. JO11-6 staat dus nog steeds stijf bovenaan!   Wij denken dat zij het daarom verdienen deze week het Picnic-team-van-de-week te zijn!!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn?   Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Eenvoudiger obligaties uitgeven?
Eenvoudiger obligaties uitgeven?
SponsorVisie
Behoort u ook tot een sportclub met een lopende financiering of nieuwe plannen? bijvoorbeeld een lening voor een mooi kunstgrasveld of een gloednieuwe kantine? dan kunt u die bestaande lening nu herfinancieren door middel van het uitgeven van obligaties aan de leden en duizenden euro's besparen.   Sportclubs kunnen met Obligatieplan.nl profiteren van de voordelen die de belastingdienst en obligatieplan.nl bieden. Bij een lening van €100.000,- kan dit over een looptijd van 10 jaar meer dan €30.000,- schelen!   De hele registratie en administratie van de obligaties is geautomatiseeerd. Via een banner op uw website en op de schermen op uw locatie is een live tussenstand zichtbaar van het opgehaalde bedrag.   U hoeft niets meer te verzinnen en u krijgt alle support die u nodig hebt. En de kosten? Die zijn niet hoger dan bij de bank en afhankelijk van het opgehaalde bedrag. Uw succes is dus ook ons succes.   En successen zijn er! Zo haalde Hockeyclub Laren meer dan € 300.000,- op en werd er meer dan € 600.000 opgehaald voor de natuurgolfbaan Terschelling. Elke week komen er nieuwe voorbeelden bij. Vraag nu een gratis consult aan! Het uitgeven van obligaties is niet nieuw, zowel bij sportclubs als bij goede doelen gebeurt dit al jaren. HC Bloemendaal en het Prinses Maxima Centrum zijn goede voorbeelden die dit in de praktijk illustreren.   Deze clubs hebben al vele voordelen ervaren van een obligatieplan. Ook haalde Hockeyclub Laren meer dan € 300.000,- op en werd er meer dan € 600.000 opgehaald voor de natuurgolfbaan Terschelling. U zou nog kunnen denken: ''waar komt dat voordeel nou precies vandaan?''. Bekijk dan het rekenvoorbeeld  Voorbeeld Videospeler     Bijna elke sportclub is een SBBI. Het zijn van een SBBI brengt fiscale voordelen met zich mee, zo zijn giften aan een SBBI aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Een notaris is hiervoor niet meer nodig, een onderhandse akte is voldoende. Deze aktes en overige contracten zijn beschikbaar in de toolkit van Obligatieplan.nl.   De lage spaarrente bij de bank maakt het voor de leden financieel aantrekkelijk om gebruik te maken van obligaties. Hiernaast is de ervaring dat leden van een club heel graag hun eigen club willen helpen. zeker als ze er zelf ook financieel op vooruit kunnen gaan! Een substantiële lastenverlaging voor de vereniging is het gevolg, en de gever gaat er financieel op vooruit. Er kan voor gekozen worden een voorwaarde te stellen dat de leden de rente of aflossing terug schenken aan de vereniging. Hierdoor worden over de looptijd duizenden en soms zelfs tienduizenden euro’s bespaard, terwijl het lid toch een rendement kan hebben op de obligatie. Win-winsituatie dus!  Golfbaan TerschellingPeter Beijnes Lees meer ''De campagne op het crowdfunding platform van obligatieplan.nl startte op 20 december 2017 en op 20 januari 2018 was er ruim 600 duizend euro aan langlopende obligatieleningen toegezegd door bijna 200 geïnteresseerden.'' Rotterdamse Rugby ClubPeter de Witte Lees meer ''Het platform opzetten heeft de club nul moeite gekost.'' Cartouche V.M.H.CPaul Spaargaren Lees meer ''Dankzij een uitgekiende publiciteitscampagne en door gebruik te maken van een kant-en-klaar crowdfundingplatform van SponsorVisie lukte het om binnen een mum van tijd het benodigde geld op te halen.''
Week 9: JO17-1
Week 9: JO17-1
Quick - Picnic Team van de Week
Quick JO17-1 wint de 1e periode en is Team van de week     Met een 5-2 overwinning op Buitenveldert heeft JO17-1 de eerste periode binnengehaald. Al voordat de wedstrijd begon was het duidelijk dat concurrent DWS JO17-1 met 1-2 had gewonnen van Be Quick JO17-1. Quick JO17-1 wist wat het moest doen en dat was winnen! Blijft natuurlijk wel een dingetje, Quick(elftallen) en spelen tegen de onderste ploegen. Gretig begonnen de jongens aan de wedstrijd en voor rust stond de 2-0 al op het score bord. 1-0 door Alejandro en 2-0 door Ethienne. Na de rust gingen de mannen verder met waar zij de eerste helft al mee bezig waren en dat was scoren! 3-0 van Phil, gevolgd door de 4-0 door Elano en Tos maakte het laatste doelpunt voor ons. Overtuigende winst, drie punten en de periode titel. De periode is een knappe prestatie, maar de mannen van JO17-1 zijn en blijven hongerig als het gaat om het nog beter te presteren als team en zichzelf beter te ontwikkelen als speler.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!