Acties

GMW Advocaten zoekt advocaten
GMW Advocaten zoekt advocaten
GMW Advocaten
Actuele Vacatures: advocaat-medewerker familierecht gevorderde stagiair/medewerker insolventierecht advocaat-medewerker erfrecht advocaat-medewerker arbeidsrecht Vacature advocaat-medewerker familierecht De sectie familie- en erfrecht, met een nationale en internationale praktijk, bestaat thans uit zeven advocaten. Wij willen onze sectie uitbreiden met een goede familierechtadvocaat. Onze ideale kandidaat (m/v) heeft drie tot acht jaar ervaring op het gebied van familierecht, een afgeronde vFAS-opleiding (of de bereidheid tot het volgen van deze opleiding) en is communicatief. Goede beheersing van de Engelse taal is vereist.Hij/zij adviseert, bemiddelt en procedeert. Wij bieden je volop de ruimte om je te ontwikkelen. Lees verder... Vacature gevorderde stagiair/medewerker insolventierecht Voor onze groeiende insolventierechtpraktijk zijn wij op zoek naar een kundige, ambitieuze en enthousiaste jonge curator (gevorderde stagiair/beginnend medewerker). Hij/zij moet over de noodzakelijke parate juridische kennis beschikken, waaronder in elk geval de VSO-cursussen Insolventierecht I en II, en dient een pragmatische instelling te hebben. Lees verder... Vacature advocaat-medewerker erfrecht De sectie familie- en erfrecht van GMW Advocaten bestaat uit zeven advocaten. Zij behandelen doorgaans complexe dossiers, vaak met internationale aspecten. Door een toename van erfrechtzaken hebben wij op korte termijn behoefte aan uitbreiding van de sectie. Onze ideale kandidaat (m/v) heeft gedegen kennis en proceservaring op het gebied van erfrecht, affiniteit met de algemene familierechtpraktijk en een goede beheersing van de Engelse taal. Hij/zij procedeert en adviseert en weet wat onderhandelen is. De honorering, werksfeer en work-life balance zijn goed. Lees verder... Vacature advocaat-medewerker arbeidsrecht Wij werken in toenemende mate voor internationaal opererende ondernemingen en expats. Arbeidsrecht neemt daarbij een belangrijke plaats in. Onze ideale kandidaat (m/v) heeft vier tot vijf jaar ervaring in het arbeidsrecht in het algemeen en bij voorkeur ervaring met grensoverschrijdende arbeidszaken in het bijzonder. Daarnaast heeft onze kandidaat een specialisatie opleiding afgerond of is daar mee bezig. Hij/zij procedeert en adviseert graag en weet wat onderhandelen is. Wij stellen, gezien de specifieke praktijk, hoge eisen aan de beheersing van de Engelse taal. Lees verder...
Sponsor je club en jezelf!
Sponsor je club en jezelf!
OnzeClubwinkel
Winkelen zoals je gewend bent zonder extra kosten maar wel je club en jezelf sponsoren!   Maak snel een account aan op www.onzeclubwinkel.nl!   De leukste manier om jouw club te sponsoren en jezelf!   Aanmelden werkt als volgt:  - Direct via www.onzeclubwinkel.nl kun je je registreren met e-mailadres en een wachtwoord. - Je vinkt bij inschrijving jouw verenging aan bij "jouw vereniging". Daarna gaat met elke aankoop die je doet via Onzeclubwinkel een deel van de commissie die wij ontvangen van de webshop, naar je club en een deel naar jezelf.   Inschrijven als deelnemer Inschrijven als deelnemer kan op twee manieren: via de banner op de website van jouw vereniging of via de homepage van de site van Onzeclubwinkel. Op de homepage schrijf je je in via de knop INSCHRIJVEN met een e-mailadres en een wachtwoord. Vink bij je inschrijving jouw vereniging aan. Na je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina.  Koppeling vereniging Vanaf deze inschrijving ben jij voor je internetaankopen gekoppeld aan jouw vereniging en help je mee jouw club te sponsoren. Shoppen Via www.onzeclubwinkel.nl vind je via het zoekvenster of tussen de categorieën, het product, de winkel of de dienst die je zoekt. Op onze site klik je door naar de webwinkel waar je wil shoppen en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doet. De aankoop wordt niet gedaan bij Onzeclubwinkel maar rechtstreeks bij die winkel. GeldTerug Zodra er een aankoop is afgerond zorgt de webshop er voor dat de advertentiekosten oftewel commissie, naar Onzeclubwinkel gaat. Hiervan betalen we een deel terug aan de vereniging, en een deel aan jou. Dit noemen we ‘GeldTerug’. Overzicht GeldTerug Op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd. Extra GeldTerug Hoe meer deelnemers we hebben, hoe groter het bedrag is dat wij van de webshops terugkrijgen. En daarmee hoe hoger het bedrag dat we aan jou terug kunnen betalen. Help mee om Onzeclubwinkel groot te maken, want samen stukken sterker! Uitbetaling van je GeldTerug-tegoed aan clublid Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Je kunt het ook laten staan en doorsparen tot een voor jou geschikt moment. Misschien een extraatje voor de vakantie of feestdagen? Uitbetaling van GeldTerug aan club   Zodra het GeldTerug-tegoed hoger is dan € 25,- kan dit uitbetaald worden aan de club. 
Heemskerk & Feijen notarissen
Heemskerk & Feijen notarissen
Heemskerk & Feijen
Wij geven uitleg, maken een complex verhaal eenvoudig en brengen dit terug tot de kern. Wij signaleren en voorkomen potentiële problemen. Wij zijn persoonlijk, proactief en professioneel. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken!Heemskerk & Feijen notarissen, hét notariskantoor in het hart van Loosduinen, Den Haag   Voor iedereen …die meer wil weten over wat het leven juridisch betekent. …die op zoek is naar een persoonlijk advies. …die problemen in de toekomst wil voorkomen. Voor al die mensen neemt Heemskerk & Feijen notarissen de tijd.   Voor iedereen …met een onderneming die zowel zakelijk als privé geadviseerd wil worden. …die met een allrounder wil sparren. …die kiest voor een proactieve  aanpak. Voor al die mensen heeft Heemskerk & Feijen notarissen de juiste mensen klaar staan.   Heemskerk & Feijen notarissen geven uitleg, maken een complex verhaal eenvoudig en brengen dit terug tot de kern. Wij signaleren en voorkomen potentiële problemen. Wij zijn persoonlijk, proactief en professioneel.   Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken!   Wilt u liever in uw eigen omgeving met ons in gesprek? Laat het ons weten en wij komen bij u langs!   Wij hebben een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.   Tramlijn 2 stopt bij ons voor de deur.   Ons adres is: Loosduinse Hoofdstraat 62-64 2552 AJ ‘s-Gravenhage   Telefoon: 070 44 00 222   E-mail: info@heemskerkenfeijen.nl Fax: 070 39 78 779     Openingstijden: Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken op maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 17.15 uur.