Acties

Bavaria N.V.
De Bavaria Biertour
De Bavaria Biertour
Gewapend met een proefglas in de hand ervaar je stap voor stap hoe we ons bier brouwen. Je ontdekt waarom Bavaria in blinde smaaktesten keer op keer als beste uit de bus komt. Neem zelf de proef op de som bij de bierproeverij en leer hoe je een perfect glas Bavaria bier tapt. En om ook thuis na te genieten van de Bavaria Biertour krijgt elke bezoeker (16+) na afloop een Bavaria geschenk.   Vragen en antwoorden Moet ik reserveren voor de Bavaria Biertour? Ja, reserveren is noodzakelijk. Dat kan per e-mail via biertour@bavaria.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Het gratis reserveringsnummer is 0800-biertour /  0800 – 2437868   Op welke dagen is de Bavaria Biertour mogelijk? De Bavaria Biertour is het hele jaar mogelijk van dinsdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur, met uitzondering van feestdagen.  
Henk Scholten Volvo
Hockey Club Bonus | Henk Scholten
Hockey Club Bonus | Henk Scholten
Steun je club!   De Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland B.V. samen met Henk Scholten Volvo. Zij keren een bonus uit van € 1.000 aan AHC wanneer een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Henk Scholten Volvo.Henk Scholten Volvo geeft sponsorship extra inhoud:   DANKZIJ DE CLUBBONUS ONTVANGT AHC Velp € 1.000 PER NIEUWE VOLVO!   Volvo Cars Nederland B.V. is al enige jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld.   Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland B.V. samen met de Volvo dealers. Zij keren een bonus uit van € 1.000 aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Volvo Club-dealer. Deze dealer is Club-dealer dankzij een structurele samenwerking met de betreffende hockeyclub.   “Met de Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met ‘onze’ hockeyclub veel meer inhoud geven”, aldus Jorden Hendriks, Verkoop Adviseur | Volvo. “Wij hebben natuurlijk belang bij een zo hoog mogelijke Volvo-dichtheid onder de leden, maar de club heeft dat belang ook! Want de club ontvangt € 1.000 netto bij elke nieuwe Volvo die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons koopt of least. Jorden Hendriks van Henk Scholten | Volvo stelt met nadruk dat die € 1.000 niet ten koste gaat van eventuele inruil of korting!   Behalve deze Clubbonus van € 1.000 per nieuwe Volvo, sponsort Volvo ook het Team Volvo for Life. Dit Team bestaat uit wereldtoppers zoals bijvoorbeeld Naomi van As. Soms geven leden van het Team clinics.
OnzeClubwinkel
Sponsor je club en jezelf!
Sponsor je club en jezelf!
Winkelen zoals je gewend bent zonder extra kosten maar wel je club en jezelf sponsoren!   Maak snel een account aan op www.onzeclubwinkel.nl!   De leukste manier om jouw club te sponsoren en jezelf!   Aanmelden werkt als volgt:  - Direct via www.onzeclubwinkel.nl kun je je registreren met e-mailadres en een wachtwoord. - Je vinkt bij inschrijving jouw verenging aan bij "jouw vereniging". Daarna gaat met elke aankoop die je doet via Onzeclubwinkel een deel van de commissie die wij ontvangen van de webshop, naar je club en een deel naar jezelf.   Inschrijven als deelnemer Inschrijven als deelnemer kan op twee manieren: via de banner op de website van jouw vereniging of via de homepage van de site van Onzeclubwinkel. Op de homepage schrijf je je in via de knop INSCHRIJVEN met een e-mailadres en een wachtwoord. Vink bij je inschrijving jouw vereniging aan. Na je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina.  Koppeling vereniging Vanaf deze inschrijving ben jij voor je internetaankopen gekoppeld aan jouw vereniging en help je mee jouw club te sponsoren. Shoppen Via www.onzeclubwinkel.nl vind je via het zoekvenster of tussen de categorieën, het product, de winkel of de dienst die je zoekt. Op onze site klik je door naar de webwinkel waar je wil shoppen en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doet. De aankoop wordt niet gedaan bij Onzeclubwinkel maar rechtstreeks bij die winkel. GeldTerug Zodra er een aankoop is afgerond zorgt de webshop er voor dat de advertentiekosten oftewel commissie, naar Onzeclubwinkel gaat. Hiervan betalen we een deel terug aan de vereniging, en een deel aan jou. Dit noemen we ‘GeldTerug’. Overzicht GeldTerug Op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd. Extra GeldTerug Hoe meer deelnemers we hebben, hoe groter het bedrag is dat wij van de webshops terugkrijgen. En daarmee hoe hoger het bedrag dat we aan jou terug kunnen betalen. Help mee om Onzeclubwinkel groot te maken, want samen stukken sterker! Uitbetaling van je GeldTerug-tegoed aan clublid Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Je kunt het ook laten staan en doorsparen tot een voor jou geschikt moment. Misschien een extraatje voor de vakantie of feestdagen? Uitbetaling van GeldTerug aan club   Zodra het GeldTerug-tegoed hoger is dan € 25,- kan dit uitbetaald worden aan de club. 
Uitvaartverzorging Kramer B.V.
UITVAARTVERZORGING KRAMER
UITVAARTVERZORGING KRAMER
Uitvaartverzorging Kramer is uitgegroeid van een stijlvol, ambachtelijk, traditioneel bedrijf tot een moderne, innovatieve uitvaartverzorger, met behoud van onze kernwaarden. Professioneel, stijlvol, betrokken, kwalitatief, flexibel en betrouwbaar, dát is waar wij voor staan.  De wensen van de nabestaanden staan centraal in onze aanpak. Wij zoeken altijd naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden en voegen regelmatig nieuwe producten en diensten aan ons pakket toe.   Correspondentieadres: (hoofdkantoor)Weg langs de Begraafplaatsen 36815 AZ  Arnhem   www.uitvaartverzorgingkramer.nl telefoon: 026 4423102 e-mail: kantoor@kramerbv.nl Facebook: Uitvaartverzorging Kramer BV   Rouwcentra:Weg langs de Begraafplaatsen 3 te ArnhemZuider Parallelweg 16 te VelpHamersestraat 23 te WestervoortSoerenseweg 71 te Apeldoorn   Tevens verkoop van Asbestemmingen, Gedenksieraden en Grafmonumentenzie showmodellen op ons hoofdkantoor te Arnhem of kijk op www.miocaro.nl en www.kramergrafmonumenten.nl  
Het SponsorPortaal is een product van SponsorVisie. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via info@sponsorvisie.nl.
Deze website maakt gebruik van cookies