Recentie Lekker 2011:
Ook dit jaar zijn we verrast door de hoge kwaliteit van de gerechten van Mark Ligtvoet. Alles is kraakvers (we zitten ten slotte naast de visafslag), perfect bereid, vaak klassiek maar soms ook origineel en zonder uitzondering zo mooi gepresenteerd dat we bijna vergeten te genieten van het barokke interieur en het uitzicht op de zeilschepen in Scheveningse binnenhaven. Wel is er weinig enthousiasme voor de Oosterse gevogeltebouillon met wonton van gekonfijte eendenbout, omdat de smaken volledig worden gedomineerd door een teveel aan koriander. Maar dan, Bonbon van rauwe -verantwoorde- tonijn met een vulling van avocado en Hollandse garnalen, geroosterde paprikamayonaise en kerriekletskop biedt mooi uitgebalanceerde smaken en is net als alles wat volgt prachtig om te zien. Ook superverse gebakken zeebaarsfilet op dunne lintpasta met roomsaus van truffel, knoflook en spek moet je een keer geproefd hebben: perfect gebakken vis en een verrukkelijke saus. En het nagerecht, crème brulee, mousse en ijs van boterbabbelaars, vinden wij origineel en kundig uitgevoerd. Ook fijn is dat de bediening na onze klachten in Lekker 2010 met sprongen is verbeterd. Er is interesse, vakkennis en betrokkenheid. Wat willen we nog meer? Nou vooruit: wat bescheidenere prijzen zouden niet verkeerd zijn. Zeker niet op de verder zo mooie wijnkaart.