Acties

Muntstad
MUNTSTAD BIEDT EXTRA LAADRUIMTE
MUNTSTAD BIEDT EXTRA LAADRUIMTE
MUNTSTAD BIEDT KLANTEN EXTRA LAADRUIMTE   DE MEERN, 1 augustus 2017 – Dealerbedrijf Muntstad breidt haar service uit. Vanaf heden is het voor klanten mogelijk om kosteloos een Muntstad aanhanger te huren. Met de aanhangers speelt Muntstad in op de behoefte van haar klanten aan extra laadruimte. Door middel van deze unieke service versterkt Muntstad haar karakter als dé partner op het gebied van mobiliteit.   De Muntstad aanhanger kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Zo kan de extra laadruimte klanten een uitkomst bieden bij bijvoorbeeld een verhuizing of (tuin)klus. ’'Wij hebben bewust gekozen voor een aanhanger met een hoogte van 1.80 meter, zodat ook grote meubelstukken eenvoudig vervoerd kunnen worden,' aldus Dirk Dolman, Verhuur en Transport Manager Muntstad. Voor klanten is de aanhanger kosteloos te huren voor 24 uur. Wanneer klanten de wens hebben om de aanhanger voor een langere periode te huren, is dat mogelijk tegen een scherp tarief. Indien men geen Muntstad-klant is, kan men ook op deze manier gebruikmaken van de Muntstad aanhanger.     De aanhanger is eenvoudig online te reserveren via www.muntstad.nl/laadruimte en toegankelijk in gebruik. Er is geen rijbewijs BE toevoeging voor nodig. Wel dient de klant te beschikken over een eigen trekhaak en witte kentekenplaat.
Maltha Studiecoaching
Actie voor Kampongleden
Actie voor Kampongleden
Welkom leden van sportvereniging Kampong Hockey! Op deze pagina staan onze acties speciaal voor leden van Kampong Hockey. Onze acties zijn ook geldig wanneer bijvoorbeeld de ouders of opa en oma op de vereniging zitten, maar de leerling zelf niet. Ook in dit geval is de actie geldig! Graag stel ik mij voor, ik ben Babet Zwart, vestigingsmanager Maltha studiecoaching Kampong. Mocht u vragen hebben over onze verschillende diensten of wilt u een intake gesprek aanvragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen, ik sta u graag te woord!  Maltha studiecoaching Kampong te UtrechtLaan van Maarschalkerweerd 143585 LJ UtrechtT: 06-51253165E: kampong@instituutmaltha.nl Studiebegeleiding dichtbij de Galgenwaard én met speciale korting voor Kampong Hockey leden! Kun je wel wat hulp gebruiken bij je schoolwerk? Maak je je zorgen over toetsen en examens? In Utrecht op Kampong kun je vrijwel alle vormen van studiebegeleiding volgen. En het mooie voor jou als Kampong Hockey lid is dat je speciale kortingen kunt krijgen: elke maand 5% korting voor de 3, 4 of 5 daagse studiebegeleiding én maar liefst €100,- korting op de eerste factuur. Daar zullen je ouders ook blij mee zijn: stel het ze eens voor en ga een middag proefdraaien of schrijf je nu in! Deze aanbieding geldt voor het schooljaar 2016-2017 en is alleen geldig voor de 3, 4 of 5 daagse studiebegeleiding. Het enige dat je voor deze kortingen hoeft te doen is in het inschrijfformulier aanklikken dat je lid bent van Kampong Hockey!
Instituut Blankestijn
5 & 6 VWO in 1 jaar doen? Dat kan!
5 & 6 VWO in 1 jaar doen? Dat kan!
Wij bieden trajecten aan waarbij 5 – en 6 VWO in één jaar doorlopen kunnen worden.   We bereiden je in korte tijd voor op het landelijk centraal examen VWO. Als je geslaagd bent voor je VWO examen ben je goed voorbereid op een vervolgstudie. Het traject vwo twee jaar in één vraagt veel van een leerling. Je maakt lange dagen, zult met regelmaat ook op zaterdag extra les moeten volgen en zult in de vakanties boeken moeten lezen. Maar het resultaat mag er zijn: elk jaar doorlopen leerlingen dit traject met succes.   Hoe haal je in één jaar 2 jaar VWO? * bereid zijn om lange lesdagen te maken* gebruik maken van de intensieve begeleidingsmogelijkheden* gebruik maken van de extra bijlesmogelijkheden Voorwaarden versneld VWO examenjaar Een overgangsbewijs van minimaal 4 naar 5 VWO. Instroom gedurende het jaar is mogelijk voor leerlingen van 6 VWO. Voor 5 VWO leerlingen is het begin van het schooljaar instroom vaak wel mogelijk. De cijferlijst wordt als indicatie gebruikt, maar is niet doorslaggevend. Meer informatie Wilt u meer weten over het versneld traject 5/6 VWO en de mogelijkheden die u het kan bieden? Kom dan eens langs op onze open avond of bel voor een vrijblijvend gesprek.
TEN HAVE Change Management
Hulp bij actuele thema's
Hulp bij actuele thema's
Als ‘regisseur van de verandering’ helpen wij onze opdrachtgever op basis van een zorgvuldige diagnose bij het ontwerpen van en begeleiding bij de verandering, die leidt tot het gewenste resultaat.   Startpunt voor onze advisering is telkens het vraagstuk van de organisatie. Binnen ons vakgebied zijn er verschillende thema’s en onderwerpen waarop wij onze expertise voor opdrachtgevers inzetten. Hieronder treft u een overzicht aan van actuele thema’s en kijk voor meer informatie op onze website.   Boosting your change program Building a change case Business model Connective change Cultuurverandering Gedrag Leiderschap Management- en teamontwikkeling Ontwerp van de verandering Organisatiebesturing Planning & Control Prestatie-indicatoren Second opinion Strategie Strategische samenwerking, fusies & overnames Understanding performance Van strategie naar verandering Veranderaanpak Verandercapaciteit Veranderdiagnose Veranderkracht Verandervisie 
Refresco
Speciaal voor de kids!
Speciaal voor de kids!
Speciaal voor kinderen produceren wij heerlijke frisse en gezonde fruitdrankjes en sappen voor retailers. Maar wij produceren ook zelf kids drinks onder het merk Wicky.     Wicky FruitdrinksIn 5 fruitsmaken: appel, sinaasppel, aardbei, fruit en framboos en verkrijgbaar in kleine pakjes van 0.20l en grote pakken van 1.5l.   Wicky FruitzachtGemaakt van vruchtensap en zuivel en is er in 3 smaken: rood fruit, perzik en oranje fruit in kleine pakjes van 0.20l.   Wicky FruitijsjesIn 3 smaken: appel, sinaasappel en framboos.Wicky Ice Tea is verkrijgbaar in pakjes van 0.25l. Wicky ZEROBevat geen suiker en is er in 2 smaken, bosbes en geel fruit en verkrijgbaar in kleine pakjes van 0.20l. Wicky Fruit FrisSoftdrink met bubbels in de fruitsmaken aardbei, sinaasappel en appel en verkrijgbaar in petflessen van 1.5l. Wicky SportMet dextrose is er in 2 smaken, aardbei/framboos en sinaasappel/banaan en verkrijgbaar in een 0.33l petflesje met sportdop. Kijk voor meer informatie op www.wicky.nl
Sponsorcommissie S.V. Kampong Hockey
Word sponsor van Kampong Hockey
Word sponsor van Kampong Hockey
Sponsor worden biedt dus een commerciële kans, zeker nu wij het SponsorPortaal hebben! In deze digitale omgeving, die aan de website is gekoppeld, heeft u als sponsor de gelegenheid om zich aan de leden, bezoekers en toeschouwers te presenteren, met specifieke uitingen voor deze doelgroep. Concreet houdt dit in dat op onze website en op schermen in ons clubhuis de logo’s van de sponsoren zijn vervangen door actiematige uitingen, die u als sponsor zelf, op elk gewenst moment, kunt aanpassen. Een sportzaak kan daardoor wekelijks een speciale aanbieding voor de leden van uw vereniging promoten (bijv. korting op sportkleding), een uitzendbureau toont de actuele vacatures en een makelaar toont hier de nieuw in de verkoop genomen woningen. De kans dat u als sponsor concreet business genereert is buitengewoon groot en het is hierdoor heel interessant om sponsor te zijn.
ClubMarkt
Koop of verkoop binnen de club!
Koop of verkoop binnen de club!
De ClubMarkt is een marktplaats binnen het SponsorPortaal waarin leden hun eigen (tweedehands) spullen te koop kunnen aanbieden en op zoek kunnen gaan naar mooie koopjes. Maak eenvoudig een eigen account aan en plaats direct uw eerste artikel! Klik bovenin het scherm op "clubmarkt" om direct naar de ClubMarkt te gaan.  Minder drempels De ClubMarkt neemt een grote drempel van handel via het internet weg. Elk lid heeft de mogelijkheid binnen een eigen doelgroep, zoals de eigen vereniging, sportgebied of alle bij SponsorVisie aangesloten verenigingen, een product te kopen of te verkopen. Het lid heeft daardoor, indien gewenst, alleen te maken met bekende en vertrouwde handelspartners.   Maak eenvoudig een eigen account aan en plaats direct uw eerste artikel! Klik bovenin het scherm op "clubmarkt" om direct naar de ClubMarkt te gaan.   
Uythof Position Projects
Al 25 jaar Uythof
Al 25 jaar Uythof
Al 25 jaar is Uythof Outdoor Advertising een professionele speler op de Nederlandse sportvelden voor ROLL & LED boarding en ook LED schermen. In alle soorten, maten en prijsklassen maar altijd presteren wij, net als onze klanten, op het hoogste niveau. Uythof voor voetbal en hoofdklasse hockeyVoorheen waren roterende reclameborden veelal te zien rond de voetbalvelden bij diverse eredivisieclubs en in de Jupiler League, nu zijn de top- en hoofdklasse en internationaal presterende hockeyclubs een groeiende klantenkring. Uythof optimaliseert en vernieuwt wat leidt tot nieuwe mobiele toepassingen voor festivals & evenementen zoals LED Exposurent en een speciaal bemande LED trailer. Bel voor een aandachtstrekker op maat.Meer gedetailleerde informatie over alle Uythof-mogelijkheden vindt u onder ROLL, LED, Exposurent en Trailer. Liever een advies op maat, mail dan naar info@upprojects.nl.
Het SponsorPortaal is een product van SponsorVisie. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via info@sponsorvisie.nl.
Deze website maakt gebruik van cookies