Acties

OnzeClubwinkel
Sponsor je club en jezelf!
Sponsor je club en jezelf!
Winkelen zoals je gewend bent zonder extra kosten maar wel je club en jezelf sponsoren!   Maak snel een account aan op www.onzeclubwinkel.nl!   De leukste manier om jouw club te sponsoren en jezelf!   Aanmelden werkt als volgt:  - Direct via www.onzeclubwinkel.nl kun je je registreren met e-mailadres en een wachtwoord. - Je vinkt bij inschrijving jouw verenging aan bij "jouw vereniging". Daarna gaat met elke aankoop die je doet via Onzeclubwinkel een deel van de commissie die wij ontvangen van de webshop, naar je club en een deel naar jezelf.   Inschrijven als deelnemer Inschrijven als deelnemer kan op twee manieren: via de banner op de website van jouw vereniging of via de homepage van de site van Onzeclubwinkel. Op de homepage schrijf je je in via de knop INSCHRIJVEN met een e-mailadres en een wachtwoord. Vink bij je inschrijving jouw vereniging aan. Na je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina.  Koppeling vereniging Vanaf deze inschrijving ben jij voor je internetaankopen gekoppeld aan jouw vereniging en help je mee jouw club te sponsoren. Shoppen Via www.onzeclubwinkel.nl vind je via het zoekvenster of tussen de categorieën, het product, de winkel of de dienst die je zoekt. Op onze site klik je door naar de webwinkel waar je wil shoppen en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doet. De aankoop wordt niet gedaan bij Onzeclubwinkel maar rechtstreeks bij die winkel. GeldTerug Zodra er een aankoop is afgerond zorgt de webshop er voor dat de advertentiekosten oftewel commissie, naar Onzeclubwinkel gaat. Hiervan betalen we een deel terug aan de vereniging, en een deel aan jou. Dit noemen we ‘GeldTerug’. Overzicht GeldTerug Op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd. Extra GeldTerug Hoe meer deelnemers we hebben, hoe groter het bedrag is dat wij van de webshops terugkrijgen. En daarmee hoe hoger het bedrag dat we aan jou terug kunnen betalen. Help mee om Onzeclubwinkel groot te maken, want samen stukken sterker! Uitbetaling van je GeldTerug-tegoed aan clublid Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Je kunt het ook laten staan en doorsparen tot een voor jou geschikt moment. Misschien een extraatje voor de vakantie of feestdagen? Uitbetaling van GeldTerug aan club   Zodra het GeldTerug-tegoed hoger is dan € 25,- kan dit uitbetaald worden aan de club. 
Brix Makelaars
Brix makelaars
Brix makelaars
Welkom op de sponsorpagina van Brix Makelaars. Ons makelaarskantoor is gevestigd op een centrale locatie in Voorburg Noord in het kleinschalige winkelgebied aan de Van Arembergelaan. Brix Makelaars is actief in de gehele regio Haaglanden (Voorburg, Leidschendam, Den Haag, Leidschenveen, Ypenburg, Rijswijk en Wassenaar). Ons service -en resultaatgerichte team beschikt over een ruime expertise in de makelaardij en is deskundige op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting en nieuwbouw. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u professioneel adviseren en begeleiden bij aan -en verkoop, aan -en verhuur alsmede taxaties van zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed (kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkels). Brix Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), vakgroep Wonen en vakgroep Business, alsmede het Nederlands WoningWaarde Instituut (NWWI), het keurmerk voor woningtaxaties. Daarnaast zijn onze makelaars/taxateurs aangesloten bij de Stichting VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars en taxateurs te Rotterdam. Waarom Brix Makelaars? Frisse en heldere kijk op de vastgoedmarkt Professionele presentatie op Funda en Funda in Business Uitstekende locale marktkennis Full service met persoonlijke benadering Gebruik van moderne marketing Online klantendossier 24 uur per dag toegankelijk Gratis zoekopdracht
Het SponsorPortaal is een product van SponsorVisie. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via info@sponsorvisie.nl.
Deze website maakt gebruik van cookies