Acties

Sponsorcommissie EBBC
Word sponsor van EBBC
Word sponsor van EBBC
Sponsor worden biedt dus een commerciële kans, zeker nu wij het SponsorPortaal hebben! In deze digitale omgeving, die aan de website is gekoppeld, heeft u als sponsor de gelegenheid om zich aan de leden, bezoekers en toeschouwers te presenteren, met specifieke uitingen voor deze doelgroep. Concreet houdt dit in dat op onze website en op schermen in ons clubhuis de logo’s van de sponsoren zijn vervangen door actiematige uitingen, die u als sponsor zelf, op elk gewenst moment, kunt aanpassen. Een sportzaak kan daardoor wekelijks een speciale aanbieding voor de leden van uw vereniging promoten (bijv. korting op sportkleding), een uitzendbureau toont de actuele vacatures en een makelaar toont hier de nieuw in de verkoop genomen woningen. De kans dat u als sponsor concreet business genereert is buitengewoon groot en het is hierdoor heel interessant om sponsor te zijn.
Sponsorsamenwerking Den Bosch
Bereik nu meer dan 9.000 sporters
Bereik nu meer dan 9.000 sporters
Bereik meer dan 9.000 leden van sportverenigingen in de regio Den Bosch! Adverteren bij sportverenigingen was vaak een kwestie van gunnen. Nu niet meer! Via de 14 clubs gezamenlijk bereikt u ruim 9.000 leden met een zeer interessant profiel via de zeer druk bezochte websites. Per week komen hier ongeveer 55.000 bezoekers en worden 250.000 pagina’s bekeken!Adverteerder worden biedt dus een commerciële kans, zeker nu de clubs samenwerken.U heeft via én digitaal systeem de gelegenheid om zich aan de leden, bezoekers en toeschouwers te presenteren, met specifieke uitingen voor deze doelgroep.Concreet houdt dit in dat op onze website een actiematige uiting heeft, die u als sponsor zelf, op elk gewenst moment, kunt aanpassen. Een sportzaak kan daardoor wekelijks een speciale aanbieding promoten (bijv. korting op sportkleding), een uitzendbureau toont de actuele vacatures en een makelaar toont hier de nieuw in de verkoop genomen woningen. De kans dat u als adverteerder oncreet business genereert is buitengewoon groot en het is hierdoor heel interessant om adverteerder te zijn.   De deelnemende verenigingen zijn:   ⃝       De Maasshuttles (badminton, 183 leden) ⃝       Black Eagles (basketball, 500 leden) ⃝       HC ’s-Hertogenbosch (hockey, 2439 leden) ⃝       MHC Rosmalen (hockey, 1276 leden) ⃝       OSC45 (voetbal, 420 leden) ⃝       RKVV Wilhelmina (voetbal, 900 leden) ⃝       RV Den Hertog (roeien, 382 leden) ⃝       Spirit Volleybal (volleybal, 328 leden) ⃝       St. Met Heel Mijn Hart (voetbal, 400 leden) ⃝       SV BLC (voetbal, 700 leden) ⃝       SV CHC (voetbal, 300 leden) ⃝       TTV Never Despair (tafeltennis, 128 leden) ⃝       TV de Schutskamp (tennis, 338 leden) ⃝       VMHCC MOP (hockey en cricket, 1078 leden)    Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!
ClubMarkt
Koop of verkoop binnen de club!
Koop of verkoop binnen de club!
De ClubMarkt is een marktplaats binnen het SponsorPortaal waarin leden hun eigen (tweedehands) spullen te koop kunnen aanbieden en op zoek kunnen gaan naar mooie koopjes. Maak eenvoudig een eigen account aan en plaats direct uw eerste artikel! Klik bovenin het scherm op "clubmarkt" om direct naar de ClubMarkt te gaan.  Minder drempels De ClubMarkt neemt een grote drempel van handel via het internet weg. Elk lid heeft de mogelijkheid binnen een eigen doelgroep, zoals de eigen vereniging, sportgebied of alle bij SponsorVisie aangesloten verenigingen, een product te kopen of te verkopen. Het lid heeft daardoor, indien gewenst, alleen te maken met bekende en vertrouwde handelspartners.   Maak eenvoudig een eigen account aan en plaats direct uw eerste artikel! Klik bovenin het scherm op "clubmarkt" om direct naar de ClubMarkt te gaan.   
Het SponsorPortaal is een product van SponsorVisie. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via info@sponsorvisie.nl.
Deze website maakt gebruik van cookies