Welkom in het SponsorPortaal, het platform waarin DESTO met trots onze sponsors presenteert.

Binnen het DESTO SponsorPortaal vindt u, naast contact- en bedrijfsinformatie van onze sponsors ook zeer interessante acties.

Overzicht van al onze sponsors en acties

Klik bovenin het scherm op "Sponsors" voor een overzicht van al onze sponsors. U kunt in dit overzicht op naam selecteren, maar ook een branche-selectie toepassen. Zoekt u bijvoorbeeld een marketingbureau? Selecteer dan op de branche "marketing". Veel van onze sponsors hebben interessante aanbiedingen voor onze leden en toeschouwers. Klik bovenin het scherm op "Acties" voor een overzicht van alle advertenties van onze sponsors. 

Word ook sponsor!

Draagt uw organisatie sport een warm hart toe? Wilt u uw naamsbekendheid in de regio Utrecht/Leidsche Rijn verhogen? Ontvangt u graag meer klanten uit Leidsche Rijn? Word dan sponsor van C.O.V. DESTO!

 

Sponsoring van DESTO is een prachtige kans om bij onze 1500 leden, hun familie en onze gasten onder de aandacht te komen én een waardevolle maatschappelijke bijdrage te leveren. Sponsorgeld wordt volledig besteeds aan middelen (doeltjes, ballen) en projecten (toernooien, evenementen) om sport voor al onze leden aantrekkelijker te maken en het leefklimaat op het sportpark te verbeteren.  

 

Van ons ontvangt u als sponsor jaarlijks:

  • Een sponsorjaarverslag
  • Een sponsorevenement
  • Actieve promotie binnen de club

We kunnen alle hulp en bijdragen goed gebruiken, dus ken jij iemand voor wie een vorm van sponsoring interessant zou kunnen zijn? Zou je zelf een keer willen sparren over de mogelijkheden om je bedrijf bij de DESTO-leden en familie onder de aandacht te brengen? Of zou je op een andere manier willen bijdragen aan sponsoring? Neem dan contact op met het sponsorteam, we komen graag langs.

DESTO Sponsorteam

Het sponsorteam bestaat uit Marcel van der Laan, Berrie de Kruif, Richard van Attekum, Tom Wiersma, paul Oostveel en Sanne Lichtendahl. Wij zijn bereikbaar via sponsoring@desto-utrecht.nl. 

 

C.O.V. DESTO

C.O.V. DESTO
Componistenlaan 1
3450 AD Vleuten

06-55746974
sponsoring@desto-utrecht.nl