Acties

ClubMarkt
Koop of verkoop binnen de club!
Koop of verkoop binnen de club!
De ClubMarkt is een marktplaats binnen het SponsorPortaal waarin leden hun eigen (tweedehands) spullen te koop kunnen aanbieden en op zoek kunnen gaan naar mooie koopjes. Maak eenvoudig een eigen account aan en plaats direct uw eerste artikel! Klik bovenin het scherm op "clubmarkt" om direct naar de ClubMarkt te gaan.  Minder drempels De ClubMarkt neemt een grote drempel van handel via het internet weg. Elk lid heeft de mogelijkheid binnen een eigen doelgroep, zoals de eigen vereniging, sportgebied of alle bij SponsorVisie aangesloten verenigingen, een product te kopen of te verkopen. Het lid heeft daardoor, indien gewenst, alleen te maken met bekende en vertrouwde handelspartners.   Maak eenvoudig een eigen account aan en plaats direct uw eerste artikel! Klik bovenin het scherm op "clubmarkt" om direct naar de ClubMarkt te gaan.   
GoFysio
Geblesseerd? Gauw naar GoFysio
Geblesseerd? Gauw naar GoFysio
GoFysio is al enige jaren intensief betrokken bij sportvereniging DESTO. Dit is niet alleen te zien aan alle uitingen die bij Desto zichtbaar zijn maar ook door de fysieke aanwezigheid van GoFysio bij DESTO op verschillende dagen in de week. Sponsoring Daarnaast is GoFysio sponsor van DESTO, dit uit zich in het beschikbaar stellen van alle kleding van spelers en verzorgers en het beschikbaar stellen van een verzorger en fysiotherapeut voor het eerste elftal. Daarnaast is de fysiotherapeutische zorg beschikbaar voor alle leden van DESTO. Aanwezigheid bij DESTO GoFysio is bij DESTO aanwezig voor alle leden. Leden kunnen gratis en vrijblijvend gebruik maken van deze spreekuren. Dit voor bijvoorbeeld een korte screening of advies bij klachten of zelfs een korte behandeling. Fysiotherapeut aanwezig bij DESTO op: dinsdag 19.30 – 20.30 uurdonderdag 19.30 – 20.30 uurzaterdag 10.00 – 14.00 uur Inloopspreekuur bij DESTO op: dinsdag 19.30 – 20.00 uurdonderdag 19.30 – 20.00 uurzaterdag 12.00 – 13.00 uur Inloopspreekuur bij GoFysio Alle leden van DESTO mogen gratis gebruik maken van het inloopspreekuur bij GoFysio. Dit is handig als u in het weekend geblesseerd bent geraakt en maandagmorgen direct gezien wilt worden. U kunt zich zonder afspraak melden tijdens deze inloopspreekuren. Onze fysiotherapeut zal u kort onderzoeken en advies geven of indien nodig een korte behandeling. Inloopspreekur bij GoFysio TerwijdeElke maandag 08:00 – 09:00 uur
Het SponsorPortaal is een product van SponsorVisie. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via info@sponsorvisie.nl.
Deze website maakt gebruik van cookies